LUNCH MENU (12.00-17.00)

Vers gegrild brood:

Carpaccio, pesto, pijnboompitjes en truffelmayonaise | 10.5

Gemarineerde gamba’s, luchtige cocktailsaus, avocado en mais | 11

Tonijnsalade, appel en ei | 8

Ossenworst, truffelmayonaise en eitje | 8.75

Gerookte zalm, komkommer, tomaat en wasabi roomkaas | 9.5

Buffelmozzarella, serranoham, pesto en pijnboompitjes | 9

Gegrilde groenten, geitenkaasboter, pesto en pijnboompitjes | 8.75

Truffeleiersalade, Parmezaanse kaas, geitenkaasboter |7.5

Why Not gezond, kaas, serranoham, truffeleiersalade | 8.75

Spicy pulled chicken met amsterdamse ui en aioli | 10.5

 

Bovenstaande gerechten kunnen ook als salade worden besteld + 3

Extra portie frietjes met mayonaise 3.25

Glutenvrijbrood + 1

 

Classics

WN 12 uurtje – kopje soep, van Dobben kroket en truffeleiersalade op brood | 12

Van Dobben kroketten op gegrild brood | 8.5

Club sandwich vis, tonijnsalade, zalm en gamba’s | 14.5

Holtkamp’s Hollandse garnalenkroketten met grill brood en remouladesaus | 12.5

Klassieke steaktartaar met een gepocheerd ei, truffelmayonaise en friet of brood | 17.5

WN Luxe Tosti, serranoham en kaas | 7.5

Tuna melt, avocado, mais aioli | 9.75

WN Cheeseburger met barbecuesaus en frietjes | 13.5

Club sandwich vis, tonijnsalade, zalm en gamba’s | 14.5

Salade met vis van de dag en een gepocheerd ei | dagprijs

 

Egg's

Egg’s Benedict, brioche brood met ham, gepocheerd ei en hollandaise saus | 11.5

Egg’s Florentine, brioche brood met spinazie, gepocheerd ei en hollandaise saus | 10

Egg’s Royale, brioche brood met gerookte zalm, gepocheerd ei en hollandaise saus | 12.5

 

Soep

Soep van het moment | 6.5

 

Zoet

Red velvet taart met witte chocolade | 4.5

Vegan Bounty Taart (cacao, kokos, chocolade en nootjes) | 4.5

Why Not Dame Blanche, witte chocolademousse, chocoladesaus, vanille-ijs | 8

Huisgemaakte bonbon | 2

De Josper Grill

Why Not werkt met een Josper oven. Dat is een authentieke Spaanse houtskool oven. Het betreft een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat en werkt voor 100% op houtskool. Met de Josper ga je weer terug naar de basis: de eeuwenoude kooktechniek van bakken en braden boven open vuur. Hierdoor krijg je een prachtig mooie barbecue smaak aan het gegrilde brood van de lunchkaart.