MENUKAART april 2019

Dit is een impressie van onze menukaart.
Deze kan van dag tot dag verschillen en dus afwijken van onderstaand.

 

Fun with aperitive

Borrelplank | 13,5

Brood van de grill | 4,5

Blikje olijven | 3

 

Starters

Vegetarische salade met baby spinazie, artisjok, lavas mayonaise en ei mimosa | 7.5

Carpaccio, pesto, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise | 9.5

Gambacocktail met luchtige cocktailsaus, avocado en mais | 8.5

Slakken, in kruidenboter met broodsoldaten | 9.5

Champignons a la escargot | 7.5

Zacht gegaarde rosbief met crème van artisjok en aiolie | 10.5

Aspergesoep met kervel olie en een toastje met eiersalade | 6.5

Chiviche van zeebaars met zwarte bonen crème, guacamole en patacones | 11

Klassieke steaktartaar met een gepocheerd ei en truffelmayonaise | 9

 

Maincourses 

Bavette met polenta, gegrilde groente en jus de veau | 20

Klassieke steaktartaar met een gepocheerd ei, truffelmayonaise en friet of brood | 16.5

Open ravioli met gegrilde groente, paddenstoelen, schuim van truffel en noten | 18

Lams rump met lamsstoof, bulgur, Griekse yoghurt en gegrilde groente | 19.5

Gegrilde tonijn steak met risotto, gegrilde groente en Noilly Prat saus | 22

Vegetarische risotto met rode wortelschuim, gegrilde groente en geitenkaas | 17

Vis van de dag | dagprijs

Wisselend gerecht | dagprijs

 

Why Not you & me

Voor twee personen, om te delen | 38.5 p.p.

Een borrelplank, een groot stuk Bavette met gegrilde groenten, een verrassingsdessert en een fles huiswijn naar keuze (wit-rose-rood). 

 

Extra

Frietjes | 3

Salade | 2.5

 

Something sweet

Aardbeienmousse met hibiscus pannacotta, sorbetijs en popcorn | 7.5

Terrine van flensjes met schuim van PX, mascarpone en roomijs | 7.5

Affogato | 4 , Affogato met Frangelico | 6,5

Bonbon | 1,8

Kazen met notenbrood en appelstroop | 10

Scroppino | 6,5