Dineren in Nijmegen

DINNER MENU

(vanaf 17.00) september 2019

Why Not werkt met een Josper oven. Dat is een authentieke Spaanse houtskool oven. Het betreft een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat en werkt voor 100% op houtskool. Met de Josper ga je weer terug naar de basis: de eeuwenoude kooktechniek van bakken en braden boven open vuur. Hierdoor krijg je een prachtig mooie barbecue smaak aan de gerechten.

Impressie van onze menukaart.
Deze kan van dag tot dag verschillen en dus afwijken van onderstaand.

 

Fun with aperitive

Olijven // Verschillende soorten borrelplanken // Brood met dip

 

Why Not small

Rilette van makreel met wasabi roomkaas en koolrabi-ravioli | 9.5

Slakken in kruidenboter met knoflook en broodsoldaten | 9.75

Champignons a la escargot | 7.5

Carpaccio met truffelmayonaise, pesto, pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas | 9.75

Bloemkoolsoep met gerookte zalm en amandelschaafsel | 6.5

Zacht gegaard buikspek met salsa van octopus en mayonaise van piment espelette | 10

Gamba cocktail met luchtige cocktailsaus, avocado en mais | 9

Gado gado met krokante tofu, zachtgekookt ei en papaya compote | 8

Klassieke steaktartaar (rauw) met een gepocheerd ei en truffelmayonaise | 9.75

 

Why Not big

Bavette met polenta, gegrilde groenten en jus de veau | 21.5

Aardappelgnocchie met groene asperge, spinazie saus en gegrilde groenten | 16.5

Wisselend gerecht | dagprijs

Vis van de dag met seizoensgroenten | dagprijs

Gegrilde tonijnsteak met risotto, gegrilde groenten en Noilly Prat saus | 22

Vega risotto met gegrilde groente, gepocheerd ei, Reypenaer en wortel- gembersaus | 17.5

Releaux van hoender met zomer farce en saus van gerookte knoflook | 18.5

Klassieke steaktartaar (rauw) met een gepocheerd ei, truffelmayonaise en friet of brood | 17.5

 

Why Not you & me?

Voor twee personen, om te delen | 38.5 p.p.

Een borrelplank, een groot stuk bavette met gegrilde groenten, een
dessert en een fles huiswijn naar keuze.

 

Frites met mayonaise | 3.5

Groene salade | 3.5

 

Something sweet

Kazen met notenbrood en appelstroop | 11

Affogato (vanille-ijs met een shot espresso) | met Frangelico | 4|6.5

Mandarijnenmousse met sabayon van likeur 43 en sorbet ijs | 7.5

Rozenpannacotta met saffraanmousse en vinaigrette van jus d'orante en dadel parfait | 7.5

Huisgemaakte bonbon naar keuze | 2.5

WN Scroppino | 6