RESERVEREN

Vanwege de coronamaatregelen zijn wij verplicht om te werken met reserveringen, je kan er voor kiezen om aan de deur te reserveren of van te voren telefonisch. Om ons aan de maatregelen te kunnen houden werken wij op vrijdag en zaterdag met twee shifts. Een early bird vanaf 17:00/17:15 tot 19:45 of 20.00. En een late van 20.00 en 20:15 totdat we sluiten.  Wij zorgen dat tussen de shifts door het restaurant goed gepoetst wordt en de tafels en stoelen schoongemaakt worden.

 

Je mag met 2 mensen komen eten, zonder 1,5m afstand. Ook mag je met meerdere personen komen als je uit hetzelfde huishouden komt. Volgens de regels van het RIVM is het vooralsnog niet mogelijk om met 3 of meer personen uit verschillende huishoudens bij elkaar aan tafel te zitten. Wij zullen dit aan jou vragen maar kunnen dit niet checken. Wees er bewust van dat, als dit gecheckt/beboet wordt door handhaving, het jouw eigen verantwoordelijkheid is en wij hiervoor niet aansprakelijk zijn. Bij ons aan tafel zit je niet 1,5 meter van elkaar af.

 

Wist je dat wij ook een hele gezellige achtertuin hebben? Daar kan je ook een plekje reserveren! Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk tot snel!

Voorlopig blijven wij ook doorgaan met TAKE AWAY. Zodra je de gerechtjes afhaalt ontvang je 10 procent korting.

 

3 t/m 11 augustus gesloten

024 - 679 3831