WE ARE LOOKING FOR A SOUS CHEF!


Wij zoeken een souschef voor ons restaurant Why Not!

Why Not is in december 2016 geopend met haar keuken en sinds dien een groot succes! Daarom zoeken wij goede kracht erbij om dit zo te houden. Belangrijk is dat je de grote liefde voor de bistro keuken met ons deelt! Daarnaast speelt de Josper Grill een belangrijke rol in onze keuken.

Naast Why Not, heb je collega’s van Paradiso, Nolita en Park Café.

 

Wat ga je doen?
Bereiding van gerechten volgens recept;
Je geeft leiding aan het team en stuurt bij waar nodig;
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en consistentie van de keuken;
Je maakt roosters en bewaakt de marges, samen met de chef;
Je bent verantwoordelijk voor HACCP en veiligheid in de keuken.

Wie zoeken wij?
Je hebt een koksopleiding of beschikt over relevante ervaring;
Je werkt netjes en efficiënt;
Je bent een geboren leider;
Je bent flexibel en positief ingesteld;
Je zorgt voor een prettige werksfeer;

Wat bieden wij?
Een marktconform salaris en altijd een lekkere fooi;
Creative vrijheid om je menu, team en keuken in te richten naar eigen inzicht;
Een dynamische plek waar je je ambities waar kunt maken;
Een fijn, hardwerkend en gezellig team;
Soort dienstverband: Fulltime (32-38 uren)

Why Not?!

Dat is wat eigenaren Maarten en Jill tegen elkaar zeiden toen de kans voorbij kwam om samen een eigen restaurant te openen. In onze keuken werken we met een authentieke Spaanse houtskooloven. Met de Josper ga je weer terug naar de basis: de eeuwenoude kooktechniek van bakken en braden boven open vuur. Voor Maarten en de koks is het toch een stiekeme jongensdroom om te mogen werken met de Josper.. “iedereen houdt van barbecueën, maar dit is wel het ultieme".

De houtskooloven vormt de rode draad van onze menukaart. De mediterrane bereiding van mooi vlees en vis wordt gecombineerd met verse groenten. Door de enorme hoge temperatuur van de oven wordt het vlees in een korte tijd gegrild. De kookkunsten zijn gemixt tussen klassiek en stoer, een tikkeltje eigenwijsheid, maar bovenal kwaliteit en met een oog voor detail.

"Coffee keeps me going, until it's time for wine"